Seks kjappe med: Martine

Hvorfor søkte du på NorPalSawa 2017?

Jeg søkte første gang i 2016, og håpet var stort for å bli med i 2017. To nære venner av meg var med i prosjektet i 2015 og 2016, så jeg hadde allerede blitt overbevist på at dette MÅTTE jeg bli med på.

Hva husker du best fra oppholdet?

Så utrolig mange gode minner jeg sitter igjen med, men det jeg husker best er våre ukentlige helgeturer. Da fikk vi senket skuldrene, oppleve Palestina og den unike kulturen- oss nordmenn og palestinerne ble mer sammenbundet!Fortell om en opplevelse under oppholdet som gjorde inntrykk på deg

Balata flyktningleir gjorde inntrykk på meg. Det jeg husker mest er hvor glade og energiske barna var, selvom de ofte manglet alt fra klær, mat og spesielt tannhygiene. Vi fikk også en omvising i Balata leiren, og flere steder var gatene så smale som 1 m i bredden! Så leiren er overfylt av hus oppå hus. Man kan nesten kan tro det det kan bo så mange på en så liten plass

 

Hva savner du mest?

Folkene! Håper engang vi alle møtes igjen!

Hva var din favorittutflukt, og hvorfor?

Jeg syntes det var gøy å dra til Jericho før å kunne bade i Dødehavet. Men alt i alt, Jerusalem er en kul by med mye å tilby – så dit vil jeg absolutt dra igjen. 

Hvorfor vil du anbefale prosjektet videre?

Det er ikke bare et minne du tar med deg videre, som en eller annen reise – men du får virkelig oppleve en konflikt med dens urettferdigheter, samtidig bli kjent med folk som lever med dette hver dag. Forskjellene på sykehusene i forhold til Norge vil også gjøre dype inntrykk. På slutten av oppholdet vil du virkelig ha en ryggsekk full av mange gode venner, en ny innstilling på livet og forhåpentligvis endre deg til det bedre. Så bare DRA og opplev det mens man kan!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *